Appel kaneel Kwarkcake
Momoftherebels

Appel kaneel Kwarkcake

Recept van blogger Momoftherebels
  • Lekker als Ontbijt
  • Lekker met Optimel Kwark Appel Kaneel
15 minuten
persoon
Gemaakt met

Aan de slag

1. Klop de boter met de basterdsuiker en voeg daarna 1 voor 1 de eieren toe.
2. Voeg daarna de kwark toe en het zakje vanillesuiker.
3. Vervolgens schep je de cakemeel erdoorheen zodat het echt beslag wordt, en daarna schep je de rozijnen en appels erdoorheen.
4. Even je cakevorm invetten en de oven in op ongeveer 170 graden, 50-60 minuten.
5. Als de cake bruin/goud word haal je hem eruit.

Ingrediënten

  • Optimel Kwark Appel Kaneel
  • 3 eieren
  • 150 gram cake meel
  • 150 gram boter
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 2 a 3 appels