Breakfast Bananenbrood
Estrellavtoor

Breakfast Bananenbrood

Recept van blogger Estrellavtoor
  • Lekker als Ontbijt
  • Lekker met Optimel Kwark Stracciatella smaak
60 minuten
6 personen
Gemaakt met

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de droge ingrediënten (t/m suiker) en de natte ingrediënten afzonderlijk van elkaar in een kom.
  2. Meng ze daarna door elkaar en giet het beslag in een ingevet bakblik.
  3. Optioneel: leg er één banaan (horizontaal door midden gesneden) op en verdeel er wat verkruimelde walnoten overheen.
  4. Schuif het brood voor 35-45 minuten in de oven.
  5. Haal het brood als het klaar is uit de oven. Laat het dan even afkoelen, snijd twee plakken af en top af met de kwark Stracciatella smaak en andere toppings naar keuze.

Ingrediënten

  • 200 g bloem
  • 1 tl kaneel
  • 2 tl bakpoeder
  • Snufje zout
  • 70 g bruine bastardsuiker
  • 3 rijpe bananen
  • 2 el havermelk
  • 25 g gesmolten roomboter