Breakfast cake
doreenarnold

Breakfast cake

Recept van blogger doreenarnold
  • Lekker als Ontbijt
  • Lekker met Optimel Griekse Stijl Yoghurt Kers
60+ minuten
persoon
Gemaakt met

Aan de slag

1. Verwarm de oven voor op 180graden.
2. Spoel de canellinibonen af en mix deze in een mixkom met het eiwit, de vanille whey en de bakpoeder tot een samenhangend mengsel.
3. Verdeel het mengsel over 2 kleine bakvormen van ongeveer 12cm en bak de ontbijt cake bodems af in 15-20 minuten op 180graden.
4. Verwam ondertussen de kwark met de gelatine blaadjes in een pannetje tot een geheel. Verdeel dit vervolgens over de afgeboelde bodems en voeg desgewenst wat fruit toe.
5. Laat vervolgens de cakejes een 2 uren opstijven in de koelkast.

Ingrediënten

  • 250gr Optimel Griekse Stijl Yoghurt Kers
  • 125gr cannellinibonen
  • 1 eiwit
  • 15gr vanille whey
  • 4gr bakpoeder
  • 3 gelatine blaadjes