Geplaatst op: 09-05-2018
Deel jouw geheime (?) smoothierecept met Optimel en win een blender!

Deel jouw geheime (?) smoothierecept met Optimel en win een blender!

Een glas drinkyoghurt bij het ontbijt of de lunch vinden we heerlijk, maar dan moet ’t wel helemaal goed voelen. En laat Optimel nou net haar receptuur hebben verbeterd.

De drinkyoghurt bevat nu nog meer yoghurt en is daardoor nóg frisser en bevat alleen maar onmisbare ingrediënten voor de lekkere smaak.

VERBETERDE RECEPTUUR
We eten en drinken graag producten waarvan we weten wat erin zit. Hoe puurder, hoe beter. Optimel drinkyoghurt kun je met een gerust hart drinken. Sterker nog: je bent dan hartstikke goed bezig. Omdat de receptuur is verbeterd, vind je in Optimel alleen nog onmisbare ingrediënten voor de frisse smaak. Onze favoriet is drinkyoghurt framboos en daar zijn dus geen kleurstoffen aan toegevoegd, maar alleen het roze vruchtensap van de framboos zelf. Ook altijd fijn: alle producten van Optimel bevatten nog steeds geen toegevoegde suikers én bevatten nul procent vet. Wil jij dat wel proberen? Dat kan. De komende weken worden er namelijk bijna een miljoen gratis proefverpakkingen uitgedeeld.

PROTEÏNE
En dat komt goed uit, want die eeuwige glazen water gedurende de dag ben je soms wel zat. Een beetje afwisseling kan geen kwaad. Daarbij wil je natuurlijk ook genoeg proteïne binnenkrijgen. Niet alleen sporters hebben dit nodig voor spieropbouw, maar ook als je de hele dag naar je computer zit te staren, heeft je lijf eiwit nodig. De producten van Optimel zijn dan ideaal: de kwark, Griekse stijl yoghurt, vla en drinkyoghurt: allemaal bomvol goede bouwstoffen.

WINNEN?
Optimel drinkyoghurt is ook een ideale basis voor een smoothie. Gooi wat extra fruit in de blender en je hebt zó je aanbevolen hoeveelheid fruit en zuivel binnen. Geen blender? Geen probleem, wij geven er vier weg. Mét een paar van die lekkere pakken Optimel en verschillende recepten. Laat ons weten welke originele smoothie jij deze zomer gaat maken met een luxe blender inclusief Optimel en wie weet ben je één van de gelukkigen.