Aan de slag
1.Verwarm de oven voor op 170 graden;
2.Smelt de kokosolie in de magnetron. Doe alle ingrediënten voor de cups in een keukenmachine en maar er een samenhangend geheel van;
3.Vet de bakringen in en zet ze op een ovenplaat met bakpapier eronder. Verdeel het beslag op de bodem en zijkant van de bakring. Maak de boven ongeveer een 1/2 cm dik, je moet de cups nog wel lekker vol kunnen vullen met Griekse yoghurt;
4.Bak de cups in 15 minuten gaar;
5.Laat de cups 10 minuten afkoelen en haal de bakring van de cups. Heb je maar 1 bakring, herhaal dan bovenstaande. Heb je een siliconen muffinvorm, laat de cups dan helemaal afkoelen voor je ze uit de vorm wipt!;
6.Laat de cups helemaal afkoelen en vul dan met een laag Griekse yoghurt en een laagje frambozensaus;
7.Maak af met de verse frambozen.