-
Lekker met
Optimel Griekse Stijl Yoghurt Kers
140
minuten
1
persoon
Aan de slag
- Bekleed de bodem van een springvorm met een doorsnede van ongeveer 10 cm met bakpapier
- Week de gelatineblaadjes minimaal 5 minuten in koud water
- Smelt margarine op laag vuur in een kleine steelpan
- Weeg de muesli af in een kommetje en giet de gesmolten margarine erbij. Roer tot de margarine goed vermengd is met de muesli.
- Vorm een bodem van dit mengsel in de springvorm.
- Weeg de Optimel Griekse stijl kers af in een ruime kom.
- Spoel je steelpannetje om met heet water. Smelt hierin de geweekte gelatineblaadjes met aanhangend vocht. Doe dit op laag vuur, het mag niet koken!
- Giet de gesmolten gelatine bij de Optimel Griekse stijl kers en mix met de mixer op de hoogste stand goed door elkaar.
- Verdeel dit mengsel over de mueslibodem en strijk glad.
- Zet het taartje minimaal 2 uur in de koelkast
Ingrediënten
- 50 g Muesli
- 20 g Margarine
- 200 g Optimel Griekse stijl yoghurt kers
- 2 blaadjes Gelatine