Lemon coconut cake
mirel_food_lifestyle

Lemon coconut cake

Recept van blogger mirel_food_lifestyle
  • Lekker als Lunch en als toetje
  • Lekker met Optimel Kwark Citroen
30 minuten
persoon
Gemaakt met

Aan de slag

Bodem:
1. Eerst alle droge ingrediënten van de bodem mengen. Meng dan met de rest van de ingrediënten.
2. Druk de bodem goed in het bakblik. Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem.
3. Zet de bodem 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.

Kwarklaag:
1. Week de gelatineblaadjes in water.
2. Meng de geweekte gelatineblaadjes met 3 el van de kwark, voeg al roerend de rest van de kwark toe.
3. Roer de kokosrasp door de kwark en giet het mengsel op de afgekoelde bodem
4. Zet in de koelkast om op te stijven. Ik laat de taart meestal een nachtje in de koelkast staan.
5. Strooi eventueel nog wat kokosrasp en citroenrasp over de taart.

Ingrediënten

  • Ingrediënten voor de bodem: 100 gr havermoutmeel
  • 60 gr amandelmeel
  • 1 ei
  • 2 tl Livin’ la Vida Choca of 1 tl kaneel en 1,5 tl cacao
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el kokosolie
  • 3 el agavesiroop
  • Ingrediënten kwarklaag:
  • 500 gr Optimel Kwark Citroen
  • 4 el kokosrasp
  • 3 gelatineblaadjes