Aan de slag
1. Maal in de keukenmachine de dadels, havermout, pistachenoten, cacao, kokosvet, en honing fijn tot een kruimeldeeg
2. Bekleed de binnenzijde van de 6 bakvormpjes met vershoudfolie en laat een stukje folie over de bakvormrand hangen
3. Bekleed de bodem en randen van de bakvormpjes met het kruimeldeeg
4. Laat het deeg in de koelkast minimaal 15 minuten opstijven
5. Maak intussen de vulling. Laat hiervoor de blaadjes gelatine ca. 5 minuten weken in een kom koud water
6. Roer in een andere kom de Optimel Griekse stijl yoghurt vanille los
7. Verwarm de appelsap in een steelpan. Neem de pan van het vuur en los de blaadjes gelatine in het sap op. Let op: knijp de blaadjes gelatine goed uit
8. Meng het lauwe appelsap door het yoghurtmengsel en verdeel het yoghurtmengsel over de 6 met deeg beklede taartvormpjes
9. Laat de yoghurttaartjes minimaal 2 uur in de koelkast opstijven
10. Neem de taartjes voorzichtig met folie en al uit de vormpjes, verwijder het vershoudfolie en leg de taartjes op een rooster of op bordjes
11. Garneer de taartjes met bosbessen