Recept

Winter yoghurt met haver & kokosrocks

  • Lekker alstoetje
  • Lekker metOptimel yoghurt sinaasappel abrikoos seizoen
  • 20 min. (+ca. 25 min. oventijd)
  • 4 personen

Lekker aan de slag:

1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
2. Kneed in een kom de geraspte kokos met havermout, palmsuiker, boter, bloem en zout tot een kruimeldeeg.
3. Verdeel het kruimeldeeg in bergjes over een met bakpapier beklede bakplaat.
4. Druk de deegbergjes licht aan.
5. Bak de haver & kokosrocks in 20-25 minuten in de oven goudbruin.
6. Neem de haver & kokosrocks uit de oven en laat ze een beetje afkoelen.
7. Schenk de Optimel yoghurt sinaasappel abrikoos in 4 kommen en verdeel de haver & kokosrocks erover.

Ingrediënten:

  • 60 gram geraspte kokos
  • 60 gram havermout
  • 60 gram palmsuiker (of kokosbloesemsuiker)
  • 60 gram zachte boter
  • 35 gram bloem
  • snufje zout
  • 800 ml Optimel yoghurt sinaasappel abrikoos