park in de spotlight!

Elke 2 weken staat er een ander park in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

Familiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe!

Zowel grote kinderen (tot twaalf jaar) als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. DippieDoe is een leuk indoor en outdoor speelpark van Nederland. Geniet van vijfentwintig attracties, waaronder een kinderkermis. Voor alle informatie kijk op www.dippiedoe.nl

* Let op: in de maanden juli en augustus zijn de kaartjes alleen te bestellen tegen 30% korting.

Bestel je kaartjes

Indoor & outdoor speelpark
Kinderen tot twaalf jaar hebben de dag van hun leven in Familiepark DippieDoe. Zowel binnen als buiten is van alles te doen! Waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon, of klimmen het spannende parcours van onze Klim en Klautertoren. Even een moment van rust? Bezoek dan een van onze dinner points.
De kleintjes spelen ongestoord in de Softplay-hoek of de speelhaven. Ook met regen en slecht weer kun je je hier op en top vermaken.

Buiten spelen
Is het lekker weer? Het buitenspeelpark is in totaal wel 22.000 vierkante meter groot! In deze grote speeltuin vind je onder andere het leuke Piraten Golf, de Draaikolk en de Angry Birds Speeltuin. Klimmen of zelf sturen in de Polderkarren of trucks: de dag is bijna te kort om alles te doen! Ook moet je de Drop & Twist Toren een keer uitproberen. Het park ligt aan het recreatiegebied Aquabest. De hele dag plezier bij familiepark DippieDoe Best in Best leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Contact
Familiepark DippieDoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ BEST
Tel. +31 (0) 499 - 330 204 / 378 800 (na 18.00 uur)