park in de spotlight!

Elke 2 weken staat er een ander park in de spotlight. Houd de pagina in de gaten voor leuke weetjes en acties!

Een dag vol actie en plezier!

Met ruim 40 attracties voor jong en oud is het lastig kiezen: eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? Daarna actief rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj en zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing. Stoere waaghalzen proberen iedereen over te halen voor een adembenemende duikvlucht in achtbaan Falcon, terwijl de kleine bezoekers zich vermaken bij de Kwakus Kwebbel Show in Wonderland of zelf lekker klimmen en klauteren in de binnen- en buitenspeeltuin.

Bestel je kaartjes

NIEUWE ATTRACTIE OP DUINRELL: WILD WINGS!
De naam van de nieuwe attractie is bekend: Wild Wings! Vanaf 21 april 2016 kun jij je allereerste aerobatics move doen: de roll! Aerobatics, ook wel bekend als kunstvliegen, is de allergaafste manier van vliegen.

Op 22 meter hoogte kun jij straks als echte piloot in één van de twaalf vliegtuigjes stappen. De nieuwe attractie is vanaf 21 april 2016 geopend. Via ons YouTube-kanaal blijf je op de hoogte over de bouw van de attractie, neem je een kijkje achter de schermen en leert Frank Versteegh jou alles uit over deze vorm van vliegen. Frank Versteegh is dé aerobatics piloot van Nederland.

TROPISCH TIKIBAD
Midden op het attractiepark ligt het tropische Tikibad. Met elf glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is het hele jaar geopend voor een perfect dagje uit met het gezin. Tijdens de openingstijden van het attractiepark is het Tikibad uitsluitend te bezoeken met een combiticket bestaande uit toegang attractiepark en Tikibad.

Contact
Vakantie- en attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP WASSENAAR
Telefoon: 070 5155 255