Parken in de spotlight

Halloween

Het Halloween Horror feest

Vanaf 7 oktober is vanaf zonsondergang niemand meer veilig in Movie Park Germany, wanneer ruim 250 monsters, walkers en ondoden, waaronder Jason Voorhees, Freddy Krueger en Michael Myers, terugkeren naar Duitslands grootste en meest gevreesde halloween evenement, het Halloween Horror Feest!

Lees meer ›

De horrorhuizen

Hostel
NIEUW -tijdens hun bezoek aan Europa horen 3 reisgenoten over een backapackers walhalla, een "Hostel" in Slowakije waar het krioelt van de gewillige dames. Eenmaal op bestemming maken zij kennis met een gevaarlijke onder-wereld van moordende miljonairs.

Insidious chapter 2
Wanneer de zoon van de familie Lambert uit zijn coma ontwaakt, lijken de gevaren geweken. Maar niets is minder waar, wanneer een van de psychopatische demonen van Josh, bezit van hem neemt.

Meatfactory
De Meatfactory Incorporated heeft zich als nieuwe tak binnen de food-industrie gespecialiseerd in de verwerking en verkoop van menselijke lichaamsdelen. Volg de rondleiding door de nieuwe productielocatie van deze bloedige business...

Circus of Freaks
Het circus is geopend! Maar let goed op: er gaan geruchten over de afloop van een bezoek aan dit alles behalve normale circus...

Camp out

Op sluwe wijze weet de Soulcatcher de zielen van jonge kampeerders in zijn macht te krijgen. Dit campingavontuur bezorgt je slapeloze nachten!

Deathpital
De zogenaamde steriele ziekenhuisgangen zijn het toneel van een ware horrorfilm. Worden patienten hier genezen of is dit hun eindstation?

Walkin Dead
Wil je weten waar Rick na de zombie-apocalyps ontwaakt? Je weet dat Hershel’s Farm en celblok C verloren zijn gegaan? Bezoek de filmsets uit de populaire serie The Walking Dead®

Voor gezinnen is er een vrolijk kinderhalloween met onder meer een Halloweendoolhof, pompoensnijden en schminken. Van het Horror feest krijgen zijn in de monstervrije zone in het Nickaland, niets mee.
Het Halloween Horror Feest, dat plaatsvindt van 7 oktober tot en met 4 november is inbegrepen in je Eurosparen entreekaart. Je tickets zijn alleen niet geldig op de speciale zwarte voorverkoopdagen 21, 28 en 31 oktober en 4 november.

Klik hier voor meer informatie over het Halloween Horror Feest

HEKSENDOORN in Avonturenpark Hellendoorn

Houdt u van griezelen? Bezoek dan in oktober Heksendoorn, als sinds 2000 het leukste Halloween evenement voor families! Opperheks Odelia zwaait de scepter en heeft het hele park aangekleed met pompoenen, bezems en andere griezelige attributen. Daarnaast zijn er leuke extra’s voor jong en oud. Dit jaar biedt Heksendoorn tal van vernieuwingen!

Breng een bezoek aan ons compleet vernieuwde spookhuis ‘Het Horrorhotel’. Stap binnen, loop door smalle gangetjes en donkere ruimtes, op zoek naar de uitgang. Maar pas op voor griezels en angstaanjagende taferelen… Durft u in te checken? Ook is het showaanbod tijdens Heksendoorn vernieuwd en uitgebreid met twee spannende shows!

Op zaterdag 21 en 28 oktober is het park extra lang geopend. Kom gezellig griezelen op deze sfeervolle Heksendoornavonden waarbij er wordt afgesloten met een knallende vuurwerkshow! "Kom maar langs… als je durft!"

Wallyween op het Dolfinarium

Zoek je nog een leuk uitje voor de herfstvakantie? Kom dan naar Wallyween op het Dolfinarium! Wally de Walrus en zijn beste vriend Wiep vieren graag Halloween met alle (kleine) kinderen.

Van 14 oktober t/m 29 oktober zullen de pompoenen, strobalen en vogelverschrikkers niet ontbreken. Doe mee met de verschillende Halloween activiteiten, kom genieten van de dieren en kom spelen in de speeltuinen. Daarnaast maak je kans op een Dolfinarium prijzenpakket door alle spookjes te vinden op het park.

bodyworlds

Hoge kortingen op minimaal 30 topuitjes

archeon

Met je e-tickets direct naar binnen

plopsa

Actie loopt van 30 maart 2017 t/m 31 oktober 2017

wildlands

Sparen met verpakkingen van 13 merken