Parken in de spotlight!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Ben jij klaar voor het avontuur? Ga over de kop in de Thunder Loop of beleef de spectaculaire Expedition Nautilus. Kom genieten van de nieuwe show Dreamhorses, de Circusshow en de spannende 4D-film. Nieuw: Aqua Mexicana

Uitgelichte punten
Het kleurrijke Mardi Gras is terug van 16 juli tot en met 21 augustus 2016! De veren kunnen weer worden opgespeld, de kralenkettingen omgehangen en de maskers opgezet. Net als in New Orleans kan iedereen zich hier uitleven in de aankleding en vervolgens losgaan op feestelijke dansmuziek.
Tijdens Mardi Gras is er een spectaculaire parade: onder begeleiding van Zuid-Amerikaanse klanken begeeft een bonte stoet van internationale artiesten zich door het park. Acrobaten op hoog niveau en exotische danseressen nemen je mee in een sprookje van licht, muziek, acrobatiek en dans.

Contact
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Zwarte Dijk 37

7776 PB Slagharen
Telefoon: +31 523683000

Movie Park Germany

Movie Park Germany – Hoera, ik ben in de film!
Vlak over de grens worden films werkelijkheid in meer dan 40 attracties en shows! Ontmoet de nieuwe bewoners Chase en Marshall, de pups van de Paw Patrol in het echt. Beleef samen met de Ice Age helden hun nieuwe 4-D avontuur in “No Time For Nuts”. Ga in het Nickland met de tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden op de foto en duik met de Teeenage Mutant Ninja Turtles in hun verkeersschool of maak een dol dwaze rit met de gekke elfen Cosmo en Wanda, die allen een kleurrijk onderkomen hebben gevonden in het NICKLAND.
ICE AGE ™ & © 2016 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved

Voor actie en adrenaline bezoek je de splinternieuwe permanente horrorattractie “The Walking Dead Breakout” gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse hitserie! Stort vanaf 60 meter naar beneden in de “High Fall” en bezoek de vernieuwde stunsthow “Crazy Cops New York”! Of bezoek het 18e Halloween Horror Feest, het grootste horrorspectakel van Duitsland, waarbij ruim 250 monsters het park overnemen en je de stuipen op het lijf jagen. Durf jij het aan? Lees meer ›

SpongeBob SquarePants, de grappige vrienden uit Ice Age, de gekke elfen Cosmo en Wanda en de Teenage Mutant Ninja Turtles – in Movie Park Germany hebben zij allemaal een kleurrijk onderkomen gevonden in het NICKLAND. Maar je ontmoet niet alleen bekende tv-sterren in het attractiepark vlak over de grens in Duitsland. Ook de stuntshow boordevol actie en overweldigende dans- en zangshows bieden eersteklas entertainment. En voor liefhebbers van de duistere wereld transformeert het park in oktober tijdens het jaarlijkse Halloween Horror Feest bij het vallen van de avond in een waar horrorkabinet. Het evenement, waarbij ruim 250 monsters en zombies de straten en spookhuizen overnemen, geniet cultstatus en heeft diverse prijzen in de wacht gesleept.


Het grootste film- en attractiepark van Duitsland heeft vanwege haar 20-jarige bestaan dit seizoen veel in petto. De nieuwe, permanente horror-attractie "The Walking Dead Breakout" met locaties die je meevoeren door de verschillende The Walking Dead® seizoenen, zorgen vanaf begin deze zomer voor een authentieke en intense live-ervaring. Beleef ook de nieuwe 4-D film "Ice Age : No Time For Nuts " en ontmoet de nieuwe walking character Chase en Marshall, pups uit het Nickelodeon-leerprogramma „Paw Patrol“ in levenden lijve.

Op het gebied van entertainment is er de vernieuwde stuntshow "Crazy Cops New York - The Action Stunt Show", de nieuwe dans- en zangshow "We Can not Stop The Beat", drie nieuwe roadshows en een nieuwe Nick-voorstelling. Voor nog meer adrenaline maakt men in "The High Fall" een vrije val van meer dan 60m hoogte met 100 km per uur. Of gaat men in de overdekte achtbaan "Van Helsing's Factory" op vampier jacht door het donker.

De kleinste bezoekers halen hun hart op in Europa's unieke NICKLAND met in het totaal 16 attracties voor de hele familie. In de kinderverkeersschool "License to Drive" van de Teenage Mutant Ninja Turtles gaan de bestuurders sind 2013 als onderdeel van een kronkelend parcours door de straten van New York. Reden genoeg voor de TÜV Nord om het park sinds 2006 het predikaat "OK for Kids" te geven.


Sinds 1996 biedt Movie Park Germany bezoekers onder het motto "Hoera, ik ben in de film!" shows, attracties- en evenementen rond het thema film. Een goede infrastructuur en continue innovaties maken Movie Park Germany een fantastisch avontuur. Het doek gaat omhoog voor een unieke ervaringen in het Hollywood in Duitsland.

Contact
Movie Park Germany
Warner Allee 1,
46244 Bottrop-Kirchhellen (Duitsland)
Telefoon: +49 2045899899

Movie Park Germany

Bobbejaanland ’t plezantste land
Tem de golven van de Wildwaterbaan, schiet op de boeven in El Paso of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel, naar het mysterieuze Khyonesia voor onze allernieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara.

Mount Mara - Vulkanische Virtual Reality Coaster
Achter The Forbidden Caves piekt de mysterieuze vulkaan Mount Mara. Zittend in een karretje met een Samsung Gear VR-bril op...

...het hoofd daal je af in deze vulkaan. Diep beneden doe jij, in de rol van geoloog, onderzoek naar de effecten van vulkanische activiteit op het klimaat. Zeer interessant, tot er iets ernstig misgaat... Wat Mount Mara zo’n vernieuwende en spectaculaire attractie maakt, is het gebruik van Virtual Reality. Door middel van de Samsung Gear VR-bril beland je plots te midden van de vulkaan en is de jagende vlammenzee ontzettend realistisch. Door het gebruik van de allernieuwste technieken komen de gevaren echt tot leven en stijgt de spanning tot een hoogtepunt! Deze attractie is uniek voor de Benelux.
 Lees meer ›

Harmony - Laat je verbazen
Tijdens de nieuwe show Harmony maak je een spannende reis door het koninkrijk van water, lucht en aarde. Magie, prachtige creaties en niet te vergeten spectaculaire stunts van acrobaten laten je dromen met je ogen open!
2 voorstellingen per dag, van 9/7 tot 28/8 2016

Nightmare Motel - Ontsnap uit dit duivels motel
Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na het inchecken ontdek je dat je allesbehalve een rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten! Ben jij stressbestendig genoeg om binnen de acht minuten aan de oude hotelbewoners te ontsnappen? Je kan de attractie met maximum vier andere hotelgasten betreden, want je redt het niet alleen. Een poging om het Nightmare Motel op tijd te verlaten kost €5.
Toegankelijk vanaf 11 jaar.

Halloween
Tijdens de herfstvakantie wordt Bobbejaanland opnieuw overgenomen door griezels en monsters. Kan jij de haunted houses de baas en vind jij de weg naar buiten? Dit jaar staan er alweer 4 huizen die spoken in ’t Plezantste Land. Adventure Valley wordt Haunted Woods en Cowboystad wordt voor de gelegenheid Wicked West. Durf jij het aan?
In 2014 won Bobbejaanland een Diamond ThemePark Award voor dit evenement. Van 22 oktober tot en met 6 november 2016
Meer informatie over het halloweenprogramma wordt later gecommuniceerd en zal zijn terug te vinden op www.bobbejaanland.be.

Contact
Bobbejaanland
Olensteenweg 45-B
2460 Lichtaart, België
Telefoon: +32 14557811