Volhouden met Max

 

In 21 dagen naar meer balans!

Lekker in je vel zitten, wie wil dat nou niet? Maar zo’n gebalanceerd leven bereik je niet zomaar. En dat weet Max als geen ander. Elke januari neemt ze zich voor om dit jaar toch écht vaker te sporten, gezonder te eten en meer mindful in het leven te staan. Maar het lukt haar nooit die levensstijl vol te houden. Ook dit jaar niet... Daarom besluit Max op Blue Monday het roer om te gooien. In plaats van op te geven, start ze een zoektocht. In 21 dagen gaat ze in gesprek met verschillende experts en ervaringsdeskundigen. Want waaróm is het zo lastig om van levensstijl te veranderen? Wat zijn de valkuilen? En nog belangrijker: hoe omzeil je die? Haar ontdekkingen deelt ze met iedereen die het ook zat is om steeds weer terug te vallen in oude gewoontes en die net als Max klaar is voor échte verandering.

Klik hier voor het persbericht

Profielfoto Max

Kennismaken met Max

 

 

Wil jij appen met Max? Druk dan op de onderstaande button!

Whatsapp met Max

Max is er voor je op Whatsapp vanaf 17 januari! Op dat moment gaat de chat open.

 

Kijk hier voor de voorwaarden: Privacy Verklaring

 

 

 

Hoe gebalanceerd is Nederland?

Max is vast niet de enige die het lastig vindt om haar routines vol te houden en balans te vinden. Hoe is dat op dit moment gesteld met de rest van Nederland? Wij deden onderzoek, samen met onderzoeksbureau Kantar, om daar achter te komen.

Zij zochten onder andere uit wat Nederlanders onder balans verstaan, wat voor cijfer ze de balans in hun leven geven, en hoe dit is veranderd sinds de coronapandemie.

Benieuwd naar het complete onderzoeksrapport? Klik hier.

Balans