Welkom op de actiepagina van Optimel

Op deze pagina vind je het laatste nieuws, alle lopende acties en de nieuwste producten, waaronder de Limited Editions. Houd deze pagina goed in de gaten en blijf op de hoogte van Optimel!

Nieuw: Optimel Verwenmoment yoghurt. Voor iedereen die zichzelf wil verwennen met heerlijke yoghurt en ook houdt van balans. Je kunt kiezen uit de smaken Aardbei Perzik en Limoen Cheesecake! Heerlijk voor elk moment op de dag en natuurlijk lekker makkelijk. 

Met 0% vet en zonder toegevoegde suikers, dat is dus zorgeloos genieten!

Bekijk alle smaken

Optimel Verwenmoment Yoghurt
Optimel Limited Edition

De nieuwe Optimel Limited Editions liggen weer in de schappen! Proef nu de frisse Drinkyoghurt Peachy Aardbei. Of ga je voor de Yoghurt Framboos Granaatappel of magere kwark Citroen? De Limited Editions wisselen drie keer per jaar van smaak. Wees er snel bij, want deze smaken zijn tijdelijk!

Optimel producten zijn rijk van smaak, bevatten 0% vet en geen toegevoegde suikers. Daarnaast zijn de producten van nature een bron van calcium en proteïne. Bewust genieten met Optimel!

Bekijk alle Limited Editions hier

 

Optimel streeft ernaar om verpakkingen steeds duurzamer te maken. Daarom maken we geen gebruik meer van plastic wegwerp deksels voor op de bekers. Wél is er een duurzame herbruikbare deksel verkrijgbaar voor de Verwenmoment yoghurt bekers. Deze kan steeds opnieuw gebruikt worden en zelfs in de vaatmachine! Je kunt er gratis een aanvragen door hier te klikken. 

Optimel herbruikbare deksel

Wil je meer inspiratie op doen? Volg ons dan op Instagram en Facebook of kijk bij onze recepten!