Optimel drinkyoghurt

Optimel Drinkyoghurt


Optimel drinkyoghurt bevat lekker veel milde yoghurt en heeft een frisse fruitsmaak. Het is van nature een bron van calcium en proteïne. Calcium is goed voor je botten en proteïne draagt bij aan de groei en onderhoud van je spieren. En dan ook nog eens 0% vet en geen toegevoegde suikers. Wat wil je nog meer!

Optimel drinkyoghurt is gemaakt met weidemelk, afkomstig van boerderijen waar de koeien ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei kunnen grazen.
Naast fruitsap en heerlijke magere yoghurt hebben we drie dingen toegevoegd:
  • Maiszetmeel om te zorgen dat het fruit verdeeld blijft en niet naar de bodem zakt
  • Aroma om de smaak van het fruit te ondersteunen
  • Zoetstof zodat we geen suiker hoeven toe te voegen
Optimel smaakt lekker, voelt goed!

Optimel On the way to Planet Proof


Optimel is 'On the way to Planet Proof'!
 


Wij zijn trots! Optimel is verkrijgbaar onder het ‘On the way to Planet Proof’-keurmerk. Dit is een keurmerk van Stichting Milieukeur dat extra eisen stelt op het gebied van duurzaamheid, en richt zich specifiek op de thema’s dierenwelzijn, natuur en klimaat. 

Je herkent het aan het Logo On the way to Planet Proof op de verpakkingen.
Meer informatie is te vinden op www.planetproof.nl

Logo Planet Proof

Muriel Famme.nl

Muriel
Famme.nl

Geluk vind je in ‘t kleine en niet in gisteren of straks. Mijn zoontje is een wijs mannetje, hij kan genieten van het nu. Als we lunchen geniet hij met volle teugen van zijn lievelings drinkyoghurt. ‘Dit is pas leven’ zegt hij en zo is ‘t maar net!


Ga naar blog ›

(fotografie: Hannah Ment)

Francien Girlslove2run

Francien
Girlslove2run

Dé dorstlesser voor marathonlopend Nederland.Tijdens mijn voorbereiding op een duurloop heb ik regelmatig last van slapeloze nachten. Dan is het tijd voor mijn date met Vifit Proteïne.


Ga naar blog ›

Nicole Moodkids

Nicole
Moodkids

Momentjes samen met je kind.Door een burn out werd ik met m’n neus op de feiten gedrukt. Ik deed te veel in te weinig tijd en bracht veel te weinig tijd met mijn kind door. Het roer moest om...>


Ga naar blog ›

Elise en Nina Chickslovefood

Elise en Nina
Chickslovefood

Gezond en productief de dag door.Hoe wij het met eten doen weten jullie inmiddels al maar doordeweeks letten we ook op onze drankjes, dat die verantwoord en gezond zijn en onze productiviteit bevorderen. Hoe we dat doen?

Ga naar blog ›