product image
dit product is niet langer beschikbaar
product image
  • Hoe werkt deze actie?
    Je hebt met je voucher keuze uit meer dan 100 hotelarrangementen. Deze arrangementen zijn inclusief 1-, 2- of 3 overnachtingen, ontbijt en vele extra’s zoals bijvoorbeeld gebruik van de wellness, een 3-gangendiner, een fles wijn op de kamer en/of late check-out. De meeste hotels bevinden zich in Nederland en België en je hebt keuze uit luxe hotels als Grand Hotel Amrath Kurhaus in Scheveningen of Grand Hotel ter Duin in Burgh-Haamstede (Zeeland). Kies een aankomstdatum tot een jaar vooruit. Er is genoeg keuze in aankomstdagen doordeweeks of in de weekenden. De voucher is tot 31 maart 2023 in te wisselen.

    Je kunt hier meer informatie vinden. De arrangementen zijn zichtbaar na aankoop van de kortingsvoucher. Ben je in het bezit van een voucher en wil je een boeking maken, ga dan naar www.luxuryhotelcompany.com.Je kunt hier inloggen en een boeking maken de unieke code die op de voucher staat.Wij wensen je alvast een heerlijk verblijf bij één van de luxe hotels.

    Een kijkje nemen mag! Mocht je een voucher hebben gekocht en geen geschikt hotel kunnen vinden? Dan kan Eurosparen jouw aankoop altijd annuleren en de Eurosparen-euro’s terugstorten. Hiervoor kun je contact opnemen met de Consumentenservice via telefoonnummer 0800 0765. Uiteraard gaan wij er niet vanuit dat dit nodig is!

    Artikelcode: 3404
  • Klik hier voor de algemene voorwaarden.

LuxuryHotelCompany - Luxe 4 of 5 sterren hotels

De voucher van LuxuryHotelCompany is een bijzonder verwencadeau ter waarde van maximaal € 185,-.

Met deze voucher kun je samen met je partner, een familielid, vriend of vriendin genieten van een exclusief arrangement in een van de prachtige hotels in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Portugal, terwijl je slechts betaalt voor één persoon. Je gast gaat dus gratis mee! Kies snel uit een van de 4 en 5 sterren hotels binnen Europa.

Let op: de voucher is geldig voor de tweede persoon, de eerste moet dus wel afrekenen.

€ 185,00 0,00
+ 185,00 Eurosparen-euro’s

* Dit product heeft een verwachte levertijd van 1 uur

± 1 uur levertijd

141276

Eurospaarders bekeken dit ook

€ 0 bijbetalen!