Aardbei ontbijttaart

  • 30 minuten voorbereiding
  • 180 minuten kooktijd
  • 8 personen

Ingrediënten bodem

  • 100g havermeel
  • 60g amandelmeel
  • 1 ei
  • 2 tl Livin ‘ la Vida Choca of 1 tl kaneel en 1,5 tl cacao
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el kokosolie
  • 3 el agavesiroop

Ingrediënten topping

Benodigdheden

  • Een springvorm van 18 cm
  • Bakpapier
  • Kokosolie om de bakvorm mee in te vetten.

Aan de slag

  1. Meng eerst alle droge ingrediënten van de bodem mengen. Meng vervolgens met de rest van de ingrediënten.
  2. Druk de bodem in het bakblik en duw even goed aan met een koude lepel.
  3. Zet de bodem 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.
  4. Ga verder met de topping. Snij de aardbeien in schijfjes en druk ze tegen de zijkant van het bakblik.
  5. Meng de Optimel Magere kwark aardbei met de gelatineblaadjes in een pannetje.
  6. Giet de kwark (gemengd met de gelatineblaadjes) in het bakblik.
  7. Strooi er wat muesli over en zet in de koelkast om op te stijven.