Aardbei ontbijttaart
Maak je ontbijt nu nog lekkerder met Optimel Magere kwark aardbei!
Ingrediënten bodem
- 100g havermeel
- 60g amandelmeel
- 1 ei
- 2 tl Livin ‘ la Vida Choca of 1 tl kaneel en 1,5 tl cacao
- 1 tl bakpoeder
- 1 el kokosolie
- 3 el agavesiroop
Ingrediënten topping
- 500g Optimel Magere kwark aardbei
- Grote hand aardbeien
- 3 gelatineblaadjes
- Muesli (zonder suiker)
Benodigdheden
- Een springvorm van 18 cm
- Bakpapier
- Kokosolie om de bakvorm mee in te vetten.
Bereidingswijze
- Meng eerst alle droge ingrediënten van de bodem mengen. Meng vervolgens met de rest van de ingrediënten.
- Druk de bodem in het bakblik en duw even goed aan met een koude lepel.
- Zet de bodem 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rek.
- Ga verder met de topping. Snij de aardbeien in schijfjes en druk ze tegen de zijkant van het bakblik.
- Meng de Optimel Magere kwark aardbei met de gelatineblaadjes in een pannetje.
- Giet de kwark (gemengd met de gelatineblaadjes) in het bakblik.
- Strooi er wat muesli over en zet in de koelkast om op te stijven.