Breakfast cake
Maak je ontbijt nu nog lekkerder met Optimel Griekse stijl yoghurt kers!
Ingrediënten
- 250g Optimel Griekse Stijl Yoghurt Kers
- 125g cannellinibonen
- 1 eiwit
- 15g vanille whey
- 4g bakpoeder
- 3 gelatine blaadjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Spoel de canellinibonen af en mix deze in een mixkom met het eiwit, de vanille whey en de bakpoeder tot een samenhangend mengsel.
- Verdeel het mengsel over 2 kleine bakvormen van ongeveer 12cm en bak de ontbijt cake bodems af in 15-20 minuten op 180 graden.
- Verwam ondertussen de kwark met de gelatine blaadjes in een pannetje tot een geheel. Verdeel dit vervolgens over de afgeboelde bodems en voeg desgewenst wat fruit toe.
- Laat vervolgens de cakejes 2 uur opstijven in de koelkast.