Overslaan en naar de inhoud gaan
Kersen ontbijttaartjes
Ingrediënten bodem
-
130g sportmuesli (of gewone muesli)
-
1 el kokosolie
-
2 tl Livin La Vida Choca
-
1 tl bakpoeder
-
1 ei
-
2 el agavesiroop
Aan de slag
- Start met de bodem. Bedek de bodem van de bakblikjes met bakpapier en vet de randen in.
- Meng de muesli met de kruiden en de bakpoeder. Meng dit met het ei, de kokosolie en de agavesiroop.
- Doe in de bakblikjes en druk goed aan op de bodem.
- Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.
- Ga vervolgens verder met de topping. Meng de yoghurt met de geweekte gelatineblaadjes en giet dit over de bodems.
- Zet in de koelkast om goed op te laten stijven.
- Garneer eventueel met wat kersen, blauwe bessen en kokosrasp.
Misschien ook interessant