Yoghurt-komkommerdip met pitabrood

Yoghurt-komkommerdip met pitabrood

  • Lekker als tussendoortje
  • Lekker met Optimel Griekse stijl yoghurt naturel
15 minuten
4 personen
Gemaakt met

Aan de slag

1. Snijd een half handje verse muntblaadjes in reepjes
2. Was een halve komkommer en snijd hem in de lengte doormidden, de schil kun je laten zitten. Verwijder de zaadlijsten met een lepel en snijd vervolgens de komkommer in kleine blokjes
3. Pak een kom en meng hierin: 1/3 beker Optimel Griekse stijl yoghurt naturel, 2 eetlepels halvanaise, een 1/2 eetlepel honing en een beetje peper en zout. Schep de komkommerblokjes en muntreepjes door de yoghurtsaus
4. Rooster 4 pitabroodjes in een broodrooster goudbruin en snij ze pitabroodjes in repen
5. De warme pita’s en yoghurtdip kunnen gelijk op tafel

Ingrediënten

  • 150 ml Optimel Griekse stijl yoghurt naturel
  • Half handje verse muntblaadjes
  • 2 eetlepels halvanaise
  • ½ eetlepel honing
  • ½ komkommer
  • 4 pitabroodjes
  • Peper & Zout naar smaak

Heb je deze recepten al geprobeerd?