Yoghurt peer-kaneel
Maak je yoghurt nog lekkerder met Optimel yoghurt Peer-Kaneel limited edition!
Ingrediënten
- 400 gram Optimel yoghurt Peer Kaneel limited edition
- 1 ei
- 30 gram pindakaas
- 50 gram havermout
- 100 gram appelmoes
- 40 gram studentenhaver
- 1/2 tl bakpoeder
- 1 tl kaneel
- 1 peer
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop het ei los met 75 gram yoghurt en de pindakaas. Voeg de havermout, appelmoes, studentenhaver, bakpoeder en 2/3 van de kaneel toe en roer door.
- Verdeel het pindakaas-havermengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 15 minuten krokant. Breek tot een crumble.
- Schil de peer, snijd in plakjes en besprenkel met de rest van de kaneel. Zet opzij.
- Schep de yoghurt in een kommetje, verdeel de crumble en peer erover.