Granola Kwarktaartje
Maak je ontbijt nu nog lekkerder met Optimel Magere kwark vanille!
Ingrediënten
- 300g Optimel Magere kwark vanille
- 120g granola
- 100g havermout
- 60g notenboter of pindakaas
- 45g maple of agave siroop
- 1 á 2 lepel(s) water
- Mango
- Blauwe bessen
Bereidingswijze
- Meng in een foodprocessor: 120g granola + 100g havermout + 60 notenboter of pindakaas + 45g maple of agave siroop + 1-2 eetlepel(s) water tot een grove korrelig mengsel.
- Schep in een met bakpapier beklede taartvorm (24cm). Probeer als eerste een opstaande rand te maken en druk de bodem goed en stevig aan.
- Bak de granola taartbodem gedurende 20-25 minuten in de oven op 180 graden (165 hete lucht) en laat daarna iets afkoelen.
- Schep hier 300 ml Optimel Magere kwark vanille in en top af met bijvoorbeeld vers gesneden mango en blauwe bessen. Serveer direct!