Kokos Ananascake
- 20 minuten voorbereiding
- 40 minuten kooktijd
- 8 personen
Ingrediënten
- 260g Optimel Yoghurt Griekse stijl naturel
- 80g kokosrasp
- 2 el bakpoeder
- 60g honing of andere zoetmiddel
- 3 eieren
- 50 ml water
- 50g ananas
- 1 el honing
- 170g tarwebloem
- 100g havermeel
Aan de slag
- Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Doe de tarwebloem, de havermeel, de kokosrasp en het bakpoeder in een kom en meng.
- Voeg hier dan 160g Optimel Griekse Stijl Yoghurt Naturel, de honing, de eieren en het water bij, meng tot een glad beslag.
- Giet dit in de cakevorm.
- Bak de cake ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat de cake vervolgens goed afkoelen.
- Terwijl de cake aan het afkoelen is, maak je de frosting: pureer de ananas door de 100g Optimel Yoghurt Griekse stijl naturel met de honing.
- Smeer dit op de cake als hij is afgekoeld. Snijd de yoghurt cake vervolgens in 12 stukken.