Bosvruchten Schepijs
Foodfromclaudnine

Bosvruchten Schepijs

Recept van blogger Foodfromclaudnine
  • Lekker als Toetje
  • Lekker met Optimel kwark vanille
15 minuten
persoon
Gemaakt met

Aan de slag

1. Meng in een blender de magere kwark en yoghurt met het (diepvries)fruit. Hou een handje fruit achter om straks je ijs mee te garneren.
2. Proef na het blenden of het zoet genoeg is voor je. Ik vond het zonder honing lekker, maal als je van heel zoet houdt wil je misschien een eetlepel honing toevoegen.
3. Giet dit mengsel in een met bakpapier bekleed cakeblik. Garneer met het achtergehouden fruit en zet in de vriezer totdat alles bevroren is. Bij mij duurde dit zo’n 4 uur.
4. Serveer in een bakje en eet direct op.

Ingrediënten

  • 1 pak Optimel Kwark Vanille en Yoghurt Vanillesmaak
  • 250 gr gemengd (diepvriesfruit) met blauwe bessen, rode bessen en framboos
  • Optioneel: een eetlepel honing