Granola Kwarktaartje
Bettyskitchen

Granola Kwarktaartje

Recept van blogger Bettyskitchen
  • Lekker als Ontbijt
  • Lekker met Optimel Kwark Vanille
20 minuten
persoon
Gemaakt met

Aan de slag

1. Meng in een foodprocessor: 120 gram granola + 100 gram havermout + 60 notenboter of pindakaas + 45 gram maple of agave siroop + 1-2 eetlepel(s) water tot een grove korrelig mengsel.
2. Schep in een met bakpapier beklede taartvorm (24cm). Probeer als eerste een opstaande rand te maken en druk de bodem goed en stevig aan.
3. Bak de granola taartbodem gedurende 20-25 minuten in de oven op 180 graden (165 hete lucht) en laat daarna iets afkoelen.
4. Schep hier 300 ml Optimel 0% magere kwark (vanille) in en top af met bijvoorbeeld vers gesneden mango en blauwe bessen. Serveer direct!

Ingrediënten

  • 20 gram granola
  • 100 gram havermout
  • 60 gram notenboter of pindakaas
  • 45 gram maple of agave siroop
  • 1 á 2 lepel(s) water
  • 300ml Optimel Kwark Vanille
  • mango
  • Blauwe bessen